PROGNOZA METEO: Vremea va fi racoroasa noaptea si dimineata! Vezi ce temperaturi se vor inregistra miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:35

Vremea va fi racoroasa miercuri in majoritatea regiunilor, indeosebi dimineata si noaptea.

Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe, in cursul zilei, local in zona de munte, Moldova, estul Transilvaniei si Dobrogea, iar noaptea doar cu totul izolat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. 

 

Mai ales in prima parte a intervalului, vantul va avea intensificari sustinute pe crestele montane si in est, dar in restul teritoriului rafalele vor fi la cote mai scazute.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 6 si 15

grade, mai coborate in depresiuni spre 3 grade.

 

Joi, vremea va deveni predominant frumoasa, dar se va mentine racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si la munte, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in cursul zilei in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Temperaturile maxime vor avea valori de la 18 grade in nordul Moldovei, pana la 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 15 grade, mai coborate in depresiuni, spre 4 grade.

 

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa, indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 25 de grade, iar cea minima de 11-12 grade.

 

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.