Cristina Cioran: "Am invetat o masca de par miraculoasa". Nici prin cap nu-ti trece despre ce e vorba!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:49

Cristina Cioran a descoperit cum sa isi mentina parul blond fara a se mai duce periodic la coafor! Prezentatoarea de la “Draga mea prietena” a inventat o masca naturista care o ajuta sa aiba o podoaba capilara de invidiat.

 

Cristina Cioran: "Am invetat o masca de par miraculoasa". Nu o sa-ti vina sa crezi ce contine!
Cristina Cioran a descoperit cum sa isi mentina parul blond fara a se mai duce periodic la coafor! Prezentatoarea de la “Draga mea prietena” a inventat o masca naturista care o ajuta sa aiba o podoaba capilara de invidiat.
“Am inventat o masca de par miraculoasa, care ma ajuta sa imi mentin nuanta de blond mult timp si, totodata, sa nu mai fie nevoie sa ma vopsesc atat de des la coafor.
Astfel, in reteta naturala, am pus, pe langa uleiurile de par ultranecesare (argan, masline, lavanda si ricin), ardei iute, turmenic si sofran. Ultimele doua condimente pateaza parul si ii dau o culoare de galben intens, stralucitor, ba, mai mult, mentin si nuanta deschisa multa vreme! Credeti-ma, este o masca incredibila, pe care o recomand tuturor femeilor care au parul blond”,  a declarat vedeta de la KanalD.
Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic, la Kanal D, de la ora 10.00,
moderand impreuna cu Paula Chirila emisiunea “Draga mea prietena”.

Prezentatoarea de la “Draga mea prietena” a inventat o masca naturista care o ajuta sa aiba o podoaba capilara de invidiat.

"Am inventat o masca de par miraculoasa, care ma ajuta sa imi mentin nuanta de blond mult timp si, totodata, sa nu mai fie nevoie sa ma vopsesc atat de des la coafor. Astfel, in reteta naturala, am pus, pe langa uleiurile de par ultranecesare (argan, masline, lavanda si ricin), ardei iute, turmenic si sofran.

Ultimele doua condimente pateaza parul si ii dau o culoare de galben intens, stralucitor, ba, mai mult, mentin si nuanta deschisa multa vreme! Credeti-ma, este o masca incredibila, pe care o recomand tuturor femeilor care au parul blond",  a declarat vedeta de la KanalD.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Pe Cristina

Cioran o puteti vedea zilnic, la Kanal D, de la ora 10.00, moderand impreuna cu Paula Chirila emisiunea “Draga mea prietena”.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.