Apa le-a luat tot! Inundatiile au facut prapad in 17 localitati din judetul Galati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

A fost noapte alba in cele 17 localitati afectate de inundatii. In timp ce unii si-au vazut moartea cu ochii, altii au privit ingroziti cum o viata intreaga de munca este inghitita de ape.

In timp ce unii si-au vazut moartea cu ochii, altii au privit ingroziti cum o viata intreaga de munca este inghitita de ape. Intreaga comuna a fost in alerta. Autoritatile au evacuat de urgenta familiile care stateau in calea apelor.

17 localitati sunt grav afectate de urgia apelor. In timp ce unii nu mai au niciun acoperis deasupra capului, altii se chinuie sa gaseasca un coltisor uscat intre peretii care le-au mai ramas.

De mai bine de 24 de ore, oamenii n-au mai pus geana pe geana si nici nu mai stiu cum arata mancarea. Stau tot timpul cu frica-n san ca potopul ar putea sa-i loveasca din nou.

Urmeaza zile grele pentru oamenii din localitatile afectate de viitura. Pe deoparte vremea nu se anunta tocmai prietenoasa iar ei vor avea nevoie de putere sa o ia de la capat.


##VIDEO78914##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.