O ora de ploaie torentiala a transformat strazile din Tulcea in adevarate canale de navigatie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Faceti un scurt exercitiu de imaginatie si ghiciti unde ne aflam!

Nu, nu, nu-i vorba de vreun lac ci de orasul Tulcea, care, peste noapte, a devenit lacustru. Priviti pana unde ajunge nivelul apei! Rotile masinilor sunt cu totul acoperite de apa. Cine s-a-ncumetat sa plece la drum a tras o sperietura zdrava. Priviti cum vin valuri, valuri peste masini.

Asa ca, unii dintre ei au renuntat la aventura si si-au lasat masinile sa pluteasca in deriva. Cine-a fost nevoit sa plece la serviciu sau sa-si cumpere o paine n-a avut incotro decat s-o ia la pas.

Mai exact la topait prin apa! Dar asta nu e tot!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Suvoaiele au maturat pur si simplu strazile.

Pana si mobilierul stradal a fost luat pe sus de ape. Doar autoutilitarele au avut mai mult succes pe carosabilul devenit peste noapte canal de navigatie. Cat despre restul soferilor care au incercat sa-si controleze masinile acestia abia au reusit sa iasa la liman.

Tot acest haos s-a produs din cauza sistemului de canalizare care nu a facut fata ploii torentiale.
##VIDEO78927##

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.