Liviu Varciu, surprins sarutand de mama focului o blonda: "Este dragostea mea eterna!" VEZI ce alte DECLARATII SPUMOASE a mai facut prezentatorul tv despre muza lui

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Liviu Varciu nu se poate abtine niciodata de la a-i face complimente cand ii calca pragul emisiunii pe care o prezinta.

Andreea Banica este muza vesnica a lui Liviu Varciu. EA este singura femeie care reuseste sa il topeasca pe prezentatorul tv. Acesta cade de fiecare data prada farmecelor ei si nu inceteaza in a-i face complimente ori de cate ori are ocazia sau daca nu are tot gaseste prilejul.

Da sa te mai pup o data, sa moara Lucian de oftica...deci, Lucian face acum, aoleu, aoleu...e

greu ca barbat sa te uiti la superba ta sotie cand sta langa un barbat mai bine decat tine. Adica, ai niste fluturi in stomac, ca daca n-ar exista acesti fluturi...esti extraordinar de sexy, draga mea...esti frumoasa, esti minunata, cum ne-ai obisnuit tu. Esti mai mult decat sexy si decat pot spune la ora asta. Ai ales prost, ti-am zis eu! De ce l-ai ales pe el, ca avea scuter si eu bicicleta? NU ITI IMAGINEZI CUM SE TERMINA TOT DIALOGUL DINTRE CEI DOI!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”