SUNT GEMENI si au fost conceputi in acelasi timp, dar s-au nascut la trei ani diferenta! VEZI cum a fost posibil acest lucru

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 oct 2020, 10:50

Charlie si Georgina Norman sunt gemeni si au fost conceputi in acelasi timp cu sperma congelata provenita de la tatal lor, Richard care se lupta cu cancerul in acea perioada.

Totusi, Charlie s-a nascut in mai 2010 in timp ce tatal lui inca se lupta cu cancerul, iar surioara lui abia trei ani mai tarziu. Acesta este un dublu miracol pentru Richard in varsta de 33 de ani, care a invins lupta cu cancerul.


Sunt gemeni pentru ca au fost conceputi in acelasi timp de si ii despart trei ani. Au fost identici ca nou nascuti, insa cand oamenii se uita la ei, nu le vine sa creada ca au fost conceputi in acelasi timp deoarece Charlie est emai mare cu trei

ani.



Intre ei exista o legatura foarte puternica, exact ca a unor gemeni, iar cand vor creste le vom spune despre cum s-au nascut. Au fost un real ajutor pentru Richard in momentul in care se lupta cu cancerul. Ei au fost motivul pentru care si-a dorit sa ramana in viata si sa fie tata.







Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”