What'S Up: "Banii te pot schimba in rau. Am fost vanzator si am pus si parchet"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 15:51

What'S Up este cunoscut in lumea muzicii pentru colaborarile pe care le-a avut cu toti artistii de top.

What' S Up recunoaste ca nu a dus-o bine mereu, insa spune si ca din muzica se paote castiga foarte bine. In clasa a XII nu aveam prea multi bani, ca multi altii si m-am dus sa muncesc o vara intreaga, am pus parchet si apoi mi-am cumparat haine de pe net. Ins anu am nimerit-o ca vroiam haine largi, dar alea erau mult prea mari pentru ca le luasem XXL.

Incapeam si eu si mama, cu siguranta.

Marius nu a mai ajuns sa faca nici nunta dupa o cerere in casatorie la tv. El si logodnica lui, Simina au decis sa se desparta. Cand am hotarat sa avem o relatie, i-am explicat ca toata viata am facut asta, asta sunt. In ultimii trei ani am muncit intr-una de cand m-am lasat de scoala. In primul an am facut 118 piese.
Toata asta necesita timp si o femeie cat ar fi ea, e greus a te accepte 70% din timp plecat. Dintotdeauna mi-am dorit un copil si o familie si sunt sigur ca la un moment dat o voi avea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.