CELEBRITATI certate cu IGIENA: NU o sa iti vina sa crezi ce vedeta nu si-a schimbat lenjeria intima trei saptamani!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:53

Arata perfect pe covorul rosu, ti-ai dori sa iesi la o intalnire cu ele sa le cunosti, insa nu stii ce le poate pielea. CELEBRITATILE sunt departe de a fi perfecte.

Daca ti-am spune ca Britney Spears, Megan Fox, Robert Pattinson sau Julia Roberts nu prea se ingrijesc de igiena lor corporala, ti-ai schimba parerea despre ei?

Cel mai controversat caz in acest sens este unul din componentii formatiei de baieti, The Wanted, Jay McGuiness, care potrivit colegilor lui de trupa nu si-a mai schimabt lenjeria intima de trei saptamani. Astfel, Nathan Sykes, colegul sau a declarat ca din cauza ca nu mai facuse baie si nu se mai schimbase, Jay putea ingrozitor si nu puteai sa te apropii de el.

Jessica Simpson pe cat de frumoasa, pe atat de neglijenta e cu igiena. Chiar ea a recunoscut intr-un interviu ca nu isi spala dintii, cel mult se clateste cu apa de gura, iar cavitatea bucala o curata cu ajutorul unui tricou. E suficient sa imi frec dintii cu o bucata de tricou pentru ca nu am timp sa ma spal si pe dinti. Si am o respiratie proaspata mereu, sa stii.

Un alt caz este si Julia Roberts care a aparut la lasarea filmului Nothing Hill in 1999, in Marea Britanie, intr-o rochie rosie care ii dezvelea subratul plin de par. Poate actrita este adepta unui stil care circula acum pe la Hollywood si anume cel eco, in care nu trebuie sa te mai razi sau sa te mai dai cu deodorant.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Ca veni vorba de deodorant, cei mai certati actori cu acest insturment de igiena corporala sunt Bradley Cooper si Robert Pattinson.

Cei doi recunosc ca nu mai folosesc de mult asa ceva, iar starul din Twilight a dezvaluit ca nici pe cap nu se spala prea des.

 

   ></span></p>

          <p> </p>

        </div>

        
<!-- Tags -->
<div class= Taguri:


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.