Lua in greutate cate 6 kilograme in fiecare an al vietii! DRAMA FEMEII care a SLABIT 300 de kilograme, insa a ramas cu 20 de kilograme de piele inestetica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 15:54

Sue Shires nu vrea sa isi aminteasca cati ani are deoarece ii e frica de cantar. Femeia marturiseste ca in fiecare an a pus cate un kilogram si asta de cateva zeci de ani incoace.

Mama lui Sue, Mags, in varsta de 61 de ani, a  determinat-o pe aceasta sa constientizeze pericolul la care se expune daca continua sa se ingrase atat de mult. Cand aveam 36 de ani, cantaream 216 kilograme.  Aratam groaznic. Mama mi-a si zis: Fa ceva pentru ca nu vreau sa ajung sa te ingrop. Ma tem ca daca nu slabesti, vei muri inaintea mea. Atunci, mi-amd at seama ca trebuie sa las frigiderul in pace si am inceput lupta cu kilogramele.



Sue era poreclita Jumbo pe cand avea 11 ani cand cantarea 76 de kilograme. Acum, in varsta de 40 de ani, femeia isi aminteste ca: Am inceput sa ma ingras la 9 ani deoarece luam mereu bataie, iar prietena mea cea mai buna era mancarea. mancam sase pungi cu snacks-uri in fiecare noapte si cate patru batoane de ciocolata. Cand am ajuns la 20 de ani, am incercat sa slabesc luand tot felul de batoane de slabit.
Insa nu am reusit. Nu am putut sa imi cumpar o masina economica deoarece nu incapeam in ea. Trebuia sa port haine barbatesti pentru grasi marimea 5XL.


In aprilie 2008, a fost diagnosticata cu diabet de gradul doi din cauza grasimii. In acea perioada, Sue se chinuia si sa mearga pe jos macar cateva sute de metri, dormea foarte mult si nu constientiza greutatea pe care o avea pana cand mama ei a implorat-o sa isi revina.


Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: