Avertizare meteo: COD GALBEN de ploi si vijelii. Vezi harta zonelor afectate

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:54

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si intensificari ale vantului, valabila in mai multe judete din tara de marti de la ora 15:00 pana miercuri la ora 03:00.

In intervalul 17 septembrie, orele 15 – 18 septembrie, ora 03 instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in Crisana, Maramures, Transilvania, in dealurile Banatului si ale Olteniei, precum si in zona montana.

Se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 20...25 l/mp si izolat 50 l/mp. Vantul se va intensifica temporar.



In judetele Arad si Timis se vor inregistra in general cantitati de apa de 10...15 l/mp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.