PRIMELE SECVENTE din episodul de astazi din Suleyman Magnificul! Afla in premiera ce pune la cale Hurrem pentru a-si consolida pozitia in harem

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Episodul din aceasta seara din Suleyman Magnificul aduce in centrul atentiei lupta lui Hurrem pentru pozitia de preferata in iatacul sultanului, insa acest lucru nu il poate face decat punand in practica un pland bine pus la punct.

Hurrem vrea sa il vada pe sultanul Suleyman la picioarele ei. Desi a refuzat sa paraseasca iatacul sultanei-mama, instalandu-se acolo si fara permisiunea sultanului, Hurrem nu cedeaza si merge pana la capat. Asta, in ciuda faptului ca soa sultanului, sfioasa Hatice dar mai ales stapanul Imperiului Otoman i-a ordonat sa plece de acolo.

Acesta nu este singurul necaz al lui Hurrem deoarece o noua cadana i se baga pe sub pielea sultanului si este tocmai Firuze, cea pe care ea salvat-o de la moarte pe drum in momentul cand boierul Sumbul a rascumparat-o impreuna cu inca doua fete.



Astfel, Hurrem hotaraste sa intre in iatacul sultanului, insa se pare, acesta avea alte planuri cu cadana Firuze, moment in care sotia favorita a sultanului ia o decizie imprtanta. URMARESTE IN ACEASTA SEARA DE LA ORA 20:00 UN NOU EPISOD DIN SULEYMAN MAGNIFICULU SI AFLA CE PUNE LA CALE FRUMOASA HURREM!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”