Tisha, FATA IN FATA cu sotia barbatului pe care l-a impuscat in cap, in trafic! A vorbit IN PREMIERA despre incidentul pe care l-a provocat in Bucuresti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Scene ca in Vestul Salbatic! Asa a fost Bucurestiul saptamana trecuta cand, in zona Dorobanti, Tisha, fosta membra a trupei TNT, ar fi impuscat un barbat in cap dupa o sicanare in trafic.

Barbatul nu era singur in masina. In dreapta statea sotia lui, care a incremenit de spaima cand si-a vazut partenerul transfigurat.

Barbatului i s-a acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei. Soferul a fost transportat la spitalul Floreasca pentru ingrijiri medicale. Politia a inceput ulterior cercetarile asupra Tishei. Care sa fie adevarul in toata aceasta poveste?

Tisha a venit in premiera la WOWbiz si a vorbit despre incident.

"Totul s-a intamplat joia trecuta. Eram in trafic, ma indreptam catre sectia de Politie Udristei, pentru a lamuri o problema cu permisul de conducere. Aveam toate circumstantele pentru ceea ce am facut", a spus ea.

"Eram in zona Dorobanti, in coloana. M-am uitat in oglinda retrovizoare, nu se vedea nimica. Brusc a aparut acest domn cu sotia sa, care si-a fortat intrarea, obligandu-ma pe mine sa intru in masinile parcate.
Am mers asa in tandem cativa metri, pana cand tot dansul a considerat necesar sa lase geamul jos si sa ma faca in toate felurile. M-a injurat", a adaugat Tisha.

Ea a subliniat ca in momentul acela a intrat putin in panica. "M-am simtit stramtorata, am scos mana pe geam si am dat un fas cu spray-ul paralizant, care l-a lovit direct in frunte. Ulterior sotia a devenit foarte agresiva".


Tisha a tinuta sa mentioneze ca nu a fost vorba despre un pistol, asa cum s-a speculat, si ca acea dara rosie, despre care s-ar fi spus ca ar fi fost sangele barbatului, ar fi provenit de fapt din acel dispozitiv neletal. Sotia barbatului impuscat a sustinut ca nimic din ceea ce spune Tisha nu este adevarat.

"Nu este adevarat ce a spus. Aceasta a incercat sa intre in coloana.
Sotul a intrebat-o pur si simplu<>, iar ea a avut un vocabular care nu poate fi reprodus aici. Nu pot sa va descriu in cuvinte atitudinea pe care a avut-o aceasta domnisoara la momentul respectiv", a spus ea.

"Domnisoara parea destul de nervoasa la momentul respectiv. Nu cred ca viata ei a fost pusa in pericol. Sotul meu nu a coborat din masina, nu s-a dus la ea.
Dupa ce a tras am coborat si am vrut sa o iau la rost, insa a demarat in tromba", a adaugat femeia. Ea a spus ca, in urma incidentului, sotul ei nu se simte foarte bine, avand ochii si plamanii afectati.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!">, iar ea a avut un vocabular care nu poate fi reprodus aici.

Nu pot sa va descriu in cuvinte atitudinea pe care a avut-o aceasta domnisoara la momentul respectiv", a spus ea.

"Domnisoara parea destul de nervoasa la momentul respectiv. Nu cred ca viata ei a fost pusa in pericol. Sotul meu nu a coborat din masina, nu s-a dus la ea. Dupa ce a tras am coborat si am vrut sa o iau la rost, insa a demarat in tromba", a adaugat femeia. Ea a spus ca, in urma incidentului, sotul ei nu se simte foarte bine, avand ochii si plamanii afectati.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.