Dan Bittman: "Merita sa cauti toata viata o femeie!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Dan Bittman nu este metrosexual si se ingrijeste ca un om normal cand vine vorba de ten. Cantaretul a dezvaluit ca nu face nimic special si nu are un ritual de infrumusetare.

Ca si Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, Dan Bittman, recunoaste ca nu are si nu foloseste niciun tratament cosmetic pentru fata sau corp. Nu dau importanta acestui aspect prea mult, important e sa arat normal. Cand eram adolescent aveam cosuri si cautam tot felul de tratamente insa atat. Nu ma intereseaza aceste lucruri, mai mult am grija de cei din jur, cum ar fi sa fiu atent la baietii mei.



Astfel, Bittman recunoaste ca atunci cand era tanar isi alegea femeile in functie de inaltime sau daca faceau sport.
Probabil ca faceam acest lucrul  pentru ca eu nu am facut sport niciodata. Acum, lucrurile s-au schimbat, pentru ca imi plac femeile frumoase, dar nu am un tipar, conteaza foarte mult chimia, daca relationezi. Fiecare are nevoie de altceva si merita sa cauti toata viata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine