Nelu Ploiesteanu: "Fratele meu este distrus din cauza alcoolului"

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 18 oct 2020, 07:40

Nelu Ploiesteanu a povestit la Draga mea prietena despre una din dramele cu care se confrunta in familia sa, si anume dependeta de bautura a fratelui sau.

Nelu Ploiesteanu, celebrul cantaret de muzica lautareasca a vorbit deschis despre drama prin care trece el si familia lui din cauza ca fratele lui este alcoolic.

"A ajuns in ultimul hal, nu mai are familie, nimic. Sta la tara, iar eu cand ma duc acolo ii las ca la copii doar 5 lei pentru ca da tot pentru bautura. A vandut tot din casa, nu mai are nimic.

Odata, l-am gasit ca la porci, murdar si zacea pe podea. Isi daduse cu apa pe jos ca afara erau temperaturi ridicate. Ce m-a farapat si m-a durut cel mai tare a fost cand cineva l-a pus sa se bata cu un caine lup si pentru bautura a facut-o. S-a ales cu o rana grava la mana si medicul nu a vrut sa-l interneze pentru ca era foarte murdar. Atunci i-am spus cine sunt si care e problema.
L-a ingrijit foarte bine. E foarte greu sa ai asa ceva."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire