CE SE INTAMPLA cu pielea unei femei daca nu consuma DELOC alcool!

Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:07

Majoritatea femeilor isi fac griji cand vine vorba de un pahar de vin pentru ca nu vor sa se ingrase.

Insa ce facem cu pielea?  Pentru a observa diferenta intre a consuma cate un pahar cu vin la masa si a nu consuma deloc s-a facut un experiment. Laura Hogarth in varsta de 40 de ani a stat o luna fara sa puna un strop de alcool in gura.

Inatnte de acest experiment, Laura bea cam cinci pahare mari de vin pe saptamana iar pentru femei este recomandat un singur pahar pe saptamana.

Multe femei prefera ca, o data ajunse acasa sa bea cate un pahar cu vin dupa masa ca sa se relaxeze. Insa multe din ele ar taia vinul de pe lista daca ar sti ca le afecteaza sanatatea, felul cum arata, facandu-le sa para mai batrane decat sunt?


Laura a dezvaluit ca: Uh, arat oribil in aceasta poza. Pielea mea este rosie, mai aels pe decolteu.

Fruntea si nasul sunt lucioase si am si pete uscate pe obraz. Niciodata nu m-am gandit ca pielea mea arata asa. Nu beau foarte mult alcool, insa daca faptul ca nu o sa mai beau deloc imi va ajuta pielea sa arate foarte bine, atunci merita sa fac asta, mai ales ca voi pierde si in greutate!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire