Par normali, insa ascund un SECRET CUTREMURATOR! Vezi de ce fac orice ca sa isi ascunda trecutul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:07

Tinerii din imaginea alaturata au o poveste pe cat de uluitoare, pe atat de frumoasa. Justin, in varsta de 27 de ani, si Lauren, in varsta de 26, ajunsesera intr-un punct al vietii in care medicii le-au dat o veste cu adevarat socanta: faptul ca nu ar mai avea mult de trait. Asta pentru ca cei doi sufereau de obezitate morbida.

Se intampla in anul 2008. Acela a fost momentul in care s-au ambitionat si au decis ca trebuie sa faca o schimbare. Au inceput astfel un regim alimentar strict si au incercat, pe cat posibil, sa faca din ce in ce mai mult sport.

In februarie 2013 deja Justin slabise 113 kilograme, iar Lauren daduse jos 64 de kilograme. Pana in august 2013, ei au ajuns sa fie de nerecunoscut.
Transformarea a fost atat de mare incat nimeni nu si-a putut crede ochilor atunci cand a vazut cum aratau in urma cu 5 ani. Ati mai vazut asa ceva?
##GALLERY211##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: