Spectacol in Parlament! Mostre de umor marca Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Si daca nu ne credeti pe cuvant va aratam acum cateva mostre de umor marca Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor!

Mereu pus pe sotii si cu glumele la purtator, cum se zice in popor, presedintele Camerei Deputatilor stie sa transforme orice sedinta sau luare de cuvant intr-un un moment de marca! Ca doar nu degeaba se mandreste ca este oltean get-beget.

Gluma-i gluma pana la un punct! Nu care cumva sa-l enervezi! Presedintele Camerei Deputatilor tine la eticheta asa ca nu se sfieste sa ii mustruluiasca pe colegii care indraznesc sa urce la tribuna fara a fi aranjati la patru ace.

Si daca un deputat vrea sa ia cuvantul fara sa respecte regulamentul, are doua variante: Ori e luat in ras ori are parte de o cearta in toata regula.

Si ca orice politician, Valeriu Zgonea are si veleitati de vedeta! Asa ca este mandru cand un star rock ii calca pragul Parlamentului! Cu un asemenea presedinte, un lucru este cert: Sedintele Camerei Deputatilor nu vor fi niciodata plictisitoare!

##VIDEO79646##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.