Milonga si concerte de muzica clasica la metrou

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 00:35

Vineri, 20 septembrie, ora 18.30, peronul statiei Unirii 2 se va transforma intr-un adevarat ring de tango pentru a celebra finalitatea editiei a doua a proiectului "Muzica clasica la metrou", organizat de Asociatia "Arta nu musca".

Dupa o saptamana plina de concerte de muzica clasica si momente artistice, publicul va avea ocazia sa invete pasi de dans chiar sub indrumarea profesionistilor de la Casa de Tango.

"Suntem mandri ca am fost invitati sa dansam intr-un spatiu neconventional, fiindca despre tango nu poti vorbi, el se simte, trebuie vazut! Este o initiativa laudabila si sper sa iesim in strada si pentru cultura!", a spus Andreea Ciobotaru, reprezentant Casa de Tango.



Intre timp, bucurestenii sunt asteptati la metrou, in statiile Unirii, Universitate, Victoriei si Gara de Nord, incepand cu ora 17.30- 19.00, pentru clipe de relxare si de calitate oferite de tineri artisti talentati (cvartete, duo, trio, tenori, soprane).

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.