Vlad Craioveanu, impresionat de Nicole Cherry: "Cand ai un asemenea talent, chiar nu conteaza ca esti timid..."

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Vlad Craioveanu, responsabilul cu farsele in emisiunea „Faci fata, faci bani!” de la Kanal D, a fost extrem de impresionat de talentul micutei Nicole Cherry, care la 14 ani a cucerit toate topurile romanesti cu piesa „Memories”.

Vlad Craioveanu a fost invitat weekendul trecut la Brasov, la Romanian Music Awards, pentru a-i oferi pustoaicei de 14 ani un premiu, si acolo a avut ocazia sa o cunoasca.

"Eu o stiam pe Nicole pentru ca ea a fost descoperita de Radio 21, insa nu am mai avut ocazia pana acum sa stau de vorba cu ea. M-a impresionat, este o fata cu mult bun simt.

De fapt, e un copil si are acea timiditate specifica varstei. Insa cand ai un asemenea talent, chiar nu conteaza ca esti timid, succesul este asigurat", a declarat Vlad Craioveanu. 

Pe Vlad Craioveanu il puteti urmari in fiecare joi, de la 20.00, in emisiunea de farse" Faci fata, faci bani", de la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.