TRATAMENT MINUNE. Cum sa-ti recapeti stralucirea tenului dupa bronzul din sezonul estival

Autor: A.D. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Te-ai bucurat de soare si de un bronz perfect pe timpul verii, dar acum ai inceput sa ai probleme cu tenul?

Andreea a stat mai mult la soare peste vara, iar tenul ei s-a uscat. A incercat diferite tratamente cosmetice, dar pana la urma a decis sa se lase pe mainile esteticienilor pentru ca fata ei sa straluceasca din nou de sanatate. Procedura este simpla: se curata tenul cu praf de diamant dupa care pielea beneficiaza de un adevarat cocktail de vitamine.

Substantele se introduc in piele cu ajutorul unui aparat.

Dupa 30 de minute tenul afectat de soare arata ca al unei copile de 16 ani. Nici macar ridurile fine nu se ma vad! E drept, insa, ca este nevoie de mai multe sedinte pentru ca rezultatul sa persiste.

Un astfel de tratament costa 250 de lei, iar specialistii spun ca nu are contraindicatii. Totusi, recomandarea lor este ca timp de 24 de ore de la efectuarea procedurii sa nu va expuneti la soare.
Daca nu aveti timp si bani pentru un astfel de tratament puteti incerca sa va hidratati pielea acasa aplicand diferite masti de legume sau fructe. Masca de castravete este extrem de benefica!

##VIDEO79746##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.