TRAGEDIE. Doi militari romani au murit in Afganistan in urma unei explozii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:08

Doi militari romani aflati in Afganistan au decedat duminica seara in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, informeaza MApN.

Potrivit Agerpres, cei doi militari au fost raniti in Afganistan duminica, in jurul orei 22,00, ora Romaniei, in explozia unui dispozitiv improvizat, pe timpul executarii unei misiuni de patrulare. Cei doi au fost transportati la spital cu un elicopter de evacuare medicala. In jurul orei 23,00, ora Romaniei, ca urmare a ranilor deosebit de grave, cei doi militari au decedat. Identitatea celor doi militari va fi anuntata dupa informarea familiilor, conform procedurii, precizeaza sursa citata.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.