Liviu Varciu a pus o intrebare la care nimeni nu se astepta: "Pot sa ma dezbrac". Nu rata "Jumatatea mea stie"!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi au fost invitatii lui Cove la "Jumatatea mea stie!". Atat Liviu cat si Cove s-au intepat pe tot parcursul emisiunii, lansandu-si provocari care mai de care mai trasnite.

La un moment dat, Liviu a trebuit sa treaca de o proba de... precizie! Mai exact sa trimita intr-o poarta de fotbal noua mingi de fotbal... preluate din zbor!Fiecare minge era sustinuta in aer de un jet puternic de aer, iar Liviu a trebuit sa o trimita in poarta.

"Auzi, dar eu dau la poarta mai bine dezbracat! Pot sa ma dezbrac?", l-a intrebat Liviu pe Cove in timp ce audienta lesina de ras.

"Da! Te rog frumos sa te dezbraci!", i-a raspuns Cove.

Daca a reusit sau nu Liviu Varciu, sustinut de Ana Maria, sa trimita toate cele noua mingi in poarta aflati doar urmarind emisiunea "Jumatatea mea stie", miercuri 25 septembrie incepand cu ora 20.00, la Kanal D.
Cove a avut doi invitati speciali la "Jumatatea mea stie!".

Mai exact pe Liviu Varciu si pe Ana Maria Barnoschi.

Provocarile au venit din ambele parti, de la gazda emisiunii dar si de la simpaticii invitati! Cum s-a descurcat fiecare ramane de vazut miercuri incepand cu ora 20.00 doar la Kanal D. Vezi aici VIDEO!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”