Zeci de copii au participat la concursul de batut toaca! Micutii au cantat dumnezeieste

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:09

Nu, nu este o gluma, copiii din imagini chiar s-au intrecut in a bate toaca la biserica.

Domnul din imagini este profesor de muzica in sat iar parintii micutilor l-au rugat sa-i invete pe langa materia de la scoala si cum se bate toaca. Lemnul din care este facuta toaca trebuie sa fie neaparat de stejar si ciocanelele din salcam, astfel sunetul va fi unul dulce cat sa adune tot satul la biserica.

Micutii s-au pregatit mai ceva ca la examen si chiar au reusit sa impresioneze pe toata lumea.

Pare greu de crezut cum acesti copii au lasat la o parte calculatoarele sau tabletele si s-au apucat sa invete sa bata toaca. Pasiunea pentru toaca incepe de la varste fragede.

Priviti-o pe micuta din imagini. Chiar daca este o mana de om de doar patru anisori pastreaza ritmul asa cum trebuie.Chiar daca premiile au ajuns doar la cei mai buni, copiii au avut ocazia sa demonstreze tuturor ca stiu sa bata toaca.
In plus, preotul satului vrea sa ii invete pe micuti sa traga si clopotele si apoi sa-i cheme la concurs, la fel ca si acum.

 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”