Gabriela Cristea, in mijlocul unui paradox. A incercat sa dezlege un mister care planeaza asupra unui concurent “Te vreau langa mine”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Concurentul Bica se afla intr-o situatie delicata. Este fericitul proprietar a nici mai putin de trei case, insa femeile il ocolesc.

Care sa fie, insa, motivul? Am aflat chiar de la Bica, un tanar proaspat divortat care isi cauta jumatatea la “ Te vreau langa mine ”. Bica sustine ca a avut o casnicie fericita alaturi de sotia lui, insa aceasta nu a mai vrut sa continue pe acelasi drum cu el. Concurentul a uitat sa precizeze ca, desi are atatea case, locuieste in continuare cu mama lui si nu prea ii surade idea de a fi independent nici macar de dragul viitoarei sotii.

De fapt, acesta a fost si motivul divortului dintre el si fosta sotie. Femeia a povestit emisiunii “Te vreau langa mine” ca mama soacra se tinea ca scaiul de cei doi soti.

##VIDEO79966##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”