MARTURIA cutremuratoare a barbatului care l-a gasit pe fratele lui Ionut!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:09

Pe o strada aflata la peste 1 kilometru distanta de parcul in care copiii se jucasera cu ceva timp in urma. Copilul a inceput sa planga si i-a spus ca s-a ratacit de bunica. Barbatul, om de afaceri, a presupus ca baietelul a plecat din parc, intrucat era cel mai apropiat loc in care se gaseau copii la ora respectiva. L-a dus inapoi si a cautat-o pe bunica.

Acela a fost momentul in care afaceristul a aflat ca ar fi trebuit sa mai existe un baietel.

I-a cerut bunicii un numar de telefon, dar pentru ca batrana nu avea mobil, l-a notat pe al gardianului din parc si s-a intors de urgenta la locul in care il gasise pe copil.

Cum nu a gasit nici urma de Ionut, fratele cel mic, barbatul a plecat. La scurt timp dupa aceea, s-a prezentat singur la sectia de politie, dezvaluindu-si identitatea, pentru a putea fi audiat. S-au mai scurs insa alte cateva zile, pana cand procurorii i-au trimis acasa o citatie oficiala pentru a veni la audieri.


Afaceristul este la randul lui tata, iar imaginea lui Andrei, baiatul cel mare, cand l-a gasit, il urmareste si astazi. Copilul nici macar nu putea sa articuleze cateva cuvinte.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.