Cristina Cioran: "Imi voi schimba toata garderoba!"

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Cristina Cioran a intrat in zodia schimbarilor! Vedeta de la KanalD vrea sa abordeze alt gen de vestimentatie si pentru acesta operatiune a apelat la Maria Andrei, stilista emisiunii “Draga mea prietena!”

 

Cristina Cioran: “Imi voi schimba toata garderoba!”
Cristina Cioran a intrat in zodia schimbarilor! Vedeta de la KanalD vrea sa abordeze alt gen de vestimentatie si pentru acesta operatiune a apelat la Maria Andrei, stilista emisiunii “Draga mea prietena!”
“In aceasta toamna, voi incerca sa-mi gasesc un alt stil vestimentar! Imi voi schimba toata garderoba, iar persoana care ma va ajuta este Maria Andrei, stilista care a lucrat si cu Inna, Alexandra Stan, Andreea Banica si Elena Gheorghe.
Impreuna cu Maria, voi inlocui toate piesele vestimentare vechi si nefolositoare cu unele complet diferite, care sa fie in acord cu personalitatea mea! Totusi, vor exista si haine pe care nu le voi arunca, ci pe care le voi combina cu totul altfel, astfel incat sa para noi. Sunt sigura ca rezultatul final va fi unul deosebit!”, a declarat vedeta.
Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic la KanalD, de la orele 10.00,
moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

In aceasta toamna, voi incerca sa-mi gasesc un alt stil vestimentar! Imi voi schimba toata garderoba, iar persoana care ma va ajuta este Maria Andrei, stilista care a lucrat si cu Inna, Alexandra Stan, Andreea Banica si Elena Gheorghe. Impreuna cu Maria, voi inlocui toate piesele vestimentare vechi si nefolositoare cu unele complet diferite, care sa fie in acord cu personalitatea mea! Totusi, vor exista si haine pe care nu le voi arunca, ci pe care le voi combina cu totul altfel, astfel incat sa para noi.

Sunt sigura ca rezultatul final va fi unul deosebit! ”, a declarat vedeta.

Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic la KanalD, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.