Romanii au cea mai mica alocatie pentru copii din Europa!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:14

Nici nu mai incape discutie de restul cheltuielilor stricte: imbracaminte sau plata cresei ori o gradinitei de stat care costa intre 100 si 300 de lei pe luna.

Noroc ca timpul trece si copilul creste, evident nu cu cei 42 de lei primiti de la stat...implineste sapte ani si intra in clasa intai.Aici alte cheltuieli cu aceeasi bani.. Luam iarasi alocatia si mergem la raionul de rechizite. In Romania alocatia copiilor nostri este mai mica de 155 de ori fata de alocatia din maria britanie care se afla in top.

O tara grijulie cu tanara generatie....care
primeste 1600 de euro. La fel si franta unde sistemul de alocatii este unul dublu: alocatiile universale plus cele care se aloca in functie de venitul parintilor. La noi, banii ajung cat sa tii copilul in viata.

Nu putem sa nu ne intrebam: "sa nu vrea oare statul roman oameni inteligenti si educati?" asta atata timp cat alocatia unui infractor condamnat care decide sa-si continue studiile este de 150 de lei lunar pe durata perioadei in care se afla in spatele gratiilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.