Numai COVE putea sa aiba o astfel de invitatie de nunta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:24

Cove si-a luat inima in dinti si a decis sa se aseze la casa lui, alaturi de jumatatea lui. Prezentatorul tv a venit la TEO show cu o invitatie de nunta inedita.

Prezentatorul a fost mai mult decat incantat sa ii dea li Teo invitatia la nunta si bineinteles cu promisiunea de o si onora.

Vedeta Kanal D a fost intrebata de Madalin Ionescu  aseara la WOWbiz daca are de gand sa o invite la nunta lui pe Andreea Marin care, in acest moment, este implicata in niste declaratii care au incendiat presa. "Cu siguranta ca Andreea va fi invitata, de ea ma leaga o prietenie foarte veche de ea.

A participat la multe evenimente importante din viata mea si eu din ale ei,a lor. Acum e povestea pe care lumea o discuta amplu. E viata fiecaruia acum. Eu cred ca cel mai important lucru la o nunta este sa fie atmosfera."


Nu ratati, o editie speciala "Jumatatea mea stie", astazi, de la ora 20.00, la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.