Anca Pandrea si-a scris testamentul!Cui ii lasa actrita toata averea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:31

Simina este o fetita de numai patru anisori, pe care Iurie Darie si Anca Pandrea au botezat-o. Micuta este copilul pe care ei si l-au dorit intotdeauna si care ar putea mosteni casa si toate bunurile celor doi.

Anca Pandrea spune ca vrea sa ajunga cat mai repede la notar. Si-a scris testamentul, insa el trebuie inregistrat pentru ca totul sa fie oficial. Chiar daca decizia au luat-o pe cand traia Iurie Darie, actrita spune ca nu stie de ce au tot amanat acest moment. Acum insa ceva o impinge sa rezolve cat mai repede si aceasta problema.

Si ca in orice testament exista si conditii.
Toate lucrurile au doar valoare sentimentala. Peretii casei lui Iurie Darie si a Ancai Pandrea sunt plini de poze si icoane. Anca Pandrea spune ca au decis ca Simina sa ii mosteneasca pentru ca ea i-a iubit din prima clipa. Iar micuta tine locul copilului pe care si l-au dorit.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”