Aparitii stranii intr-un cimitir! Fiinte misterioase au pus pe jar localnicii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:33

Ce se intampla in acest cimitir in toiul noptii? Ce fenomene ciudate se petrec aici printre cruci si morminte de la amurg si pana se crapa de ziua?

Nu e film, sunt imagini cat se poate de reale suprirnse de un cameraman amator in locul de odihna vesnica dintr o comuna ardeana.. Oricat ai fi de tare nu ai cum sa nu te sperii cand vezi asa ceva ?Ai cui sunt ochii atat de sticlosi incat taie intunericul ?Sa fie fantome sau alte aratari? asta se intreaba localnicii care nu mai pun geana pe geana ...Misterioasele fiinte le dau fiori reci si le fac noptile un cosmar...

nu sunt pisici si nici caini cum te ai astepta sa vezi noaptea in cimitir...

Doamne, n o fi intruchiparea necuratului noaptea in cimitir? cameranul de ocazie isi scuipa in san si se teme sa coboare din masina...Cu sufletul la gura incearca sa suprinda imaginea ciudatei creaturi care pare sa stie ca e urmarita ...si se ascunde printre cruci.Barbatul care filmeaza se bucura tare mult ca si a luat un prieten cu el pe drumul de seara..CE

s ar fi facut singur? Se incurajeaza si continua sa urmareasca ochii sticlosi..

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Dupa ce l-a tinut cu sufletul la gura, aparitia stranie i s-a aratat cameramanului de ocazie.

Omul, administratorul fondului de vanatoare din zona a ramas mut cand si a dat seama ca printre morminte bantuiau mai multi… cerbi lopatari. Priviti ce frumosi sunt cei doi cerbi. Unul alb si unul negru. Se ascund pe dupa cruci, alearga printre morminte si se odihnesc pe pietrele funerare. 
Ce mai?! Animalele se simt in largul lor in cimitir. Localnicii care traiesc aproape de cimitir au auzit povestea stranie.
S-au obisnuit de-a lungul anilor cu privelistea macabra si nu s-au asteptat ca strigorii care bantuie noaptea sa fie, de fapt, niste gingase caprioare.Preotul nu este incantat de oaspetii incornorati si distruge mitul cerbilor ca semn dumnezeiesc. Mai in gluma, mai in serios, autoritatile locale se gandesc sa monteze un gard care sa-i impiedice pe cerbi sa-si mai bage… coarnele printre morminte.