GATA cu singuratatea! Liviu Varciu iubeste din nou. Intra sa vezi cine este noua femeie din viata vedetei

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 17 oct 2020, 21:45

Face ce face si Liviu Varciu tot la brunete trage. Dupa ultima despartire de fosta sotie, Adelina Pestritu, Liviu Varciu nu a mai fost surprins in compania niciunei femei, in afara de fetita lui Carmina cu care isi petrece tot timpul liber.

Insa, la ziua bunului sau prieten, Cornel Pasat, Liviu Varciu a venit insotit de o bruneta misterioasa pe care nu a scapat-o din ochi toata seara. Noua iubita a vedetei tv se numeste Iona asi are 25 de ani.

Tanara a fost gimnasta si a facut parte din lotul de junioare de la Deva. Liviu a fost declarat “indragostitul serii” si a primit o multime de dedicatii pentru el si “logodnica lui”.

Mai mult, actorul a luat microfonul si a intretinut minute bune atmosfera, fredonand, pentru iubita lui, refrenul “Sunt gelos, ca te iubesc”.( sursa libertatea.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.