Medicii au fost uluiti cand au vazut-o! O fetita din Afganistan s-a nascut cu doua capete

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 16:55

O fetita din Afganistan s-a nascut cu un al doilea cap, iar medicii au supus-o unei operatii pentru a-i inlatura celalalt craniu.

Medicii au fos tuluiti cand au vazut-o pe Asree Gul ca s-a nascut cu o asemenea deformare in jurul capului. Fetita mai are o sora geamana, insa expertii sunt de parere cu ar fi trebuit sa mai existe un al treilea copil geaman, dar nu s-a mai dezvoltat si a fuziona tcu fetusul lui Asree.


Medicii chirurgi au reusit sa o opereze cu succes. Parintii au dus-o la medic deoarece le era foarte greu sa o vada cum se chinuie, mai ales cand puncapul pe perna.
Desi aceasta operatie costa peste 3000 de lire sterline, medicii au acceptat sa o opereze gratuit din cauza starii materiale precare a parintilor. In Afganistan este singura operatie de acest gen care a fost facuta, mai ales ca medii recunosc ca nu sunt foarte dotati din punct de vedere al echipamentului medical.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire