SCENE SOCANTE intr-un magazin! Cum a ales sa se razbune un client nemultumit pe una dintre vanzatoare

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 21:30

Este inadmisibil ce i s-a putut intampla unei vanzatoare intr-un supermarket din California! Femeia a ramas marcata pe viata de ceea ce i-a facut un client nemultumit.

Un barbat din California este cautat de politie dupa ce a agresat o casiera dintr-un magazin. Victima, in varsta de 23 de ani, a povestit ingrozita cum un client i-a tras fara jena un pumn in plina zi, in fata altor clienti care isi asteptau randul. Barbatul ceruse un pachet de tigari, iar vanzatoare i-a spus pretul. Tigarile costau 1.41 dolari, iar agresorul a scos doar o bancnota de un dolar.

In momentul in care casiera i-a spus ca mai are de dat 41 de centi, clientul a lovit-o cu putere in fata fara sa-si pese de prezenta camerelor de supraveghere.

Victima a fost internata in spital si se pare ca lovitura a fost atat de puternica incat i-a provocat leziuni permanente la ochi. Medicii i-au spus ca ar putea orbi. Tanara a declarat ca incidentul a marcat-o foarte tare.
"Nu mai pot face nimic decat sa accept ceea ce mi s-a intamplat. Mai bine nu-i spuneam nimic si ii dadeam pachetul de tigari. Nimic din toate astea nu s-ar mai fi intamplat. Sper sa fie prins", a declarat victima printre lacrimi.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”