Sute de mii de euro s-au facut SCRUM dupa ce o fabrica de mase plastice a ars in intregime

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 21:00

Sute de mii de euro s-au facut scrum din cauza unui incendiu foarte puternic. O fabrica de mase plastice a ars pana cand un sofer care trecea prin zona a anuntat pompierii.

In depozit nu se afla niciun paznic. Asa se face ca focul a cuprins absolut toata cladirea. 3.000 de metri patrati de constructie s-au facut scrum, o data cu materialele din interior. Un sofer care a vazut flacarile a anuntat pompierii.

De parca n-ar fi fost destul ca flacarile au inghitit totul, pompierii au ramas la un moment dat fara apa si au fost nevoiti sa mearga la cativa kilometri distanta pentru realimentare.

Nu se stie deocamdata ce a provocat incendiul.

Foc si in Bacau, unde o casa s-a transformat in cenusa. Bietii oameni au facut tot ce le-a stat in putinta sa stinga flacarile, dar n-au reusit. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.
##VIDEO80846##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”