Prietena SECRETA a Loredanei Groza! Nimeni nu a stiut de existenta ei pana acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 20:20

Nimeni nu o sa-l intreaca pe Ion Creanga cu "Amintirile lui din copilarie", insa Loredana Groza are cateva povestiri haioase.

Despre Loredana Groza s-au scris multe, insa nimeni nu a stiut pana acum cine este prietena ei cea mai buna. Cea alaturi de care a facut toate nebuniile adolescentei. Si nu, nu este vorba despre vreo alta vedeta de la noi! Nici vorba.

Acest eveniment i-a adus aminte artistei de o perioada frumoasa: adolescenta. Momentul adevarului a sosit, iar Loredana ne-a recunoscut, cu zambetul pe buze, ca in perioada liceului a facut si ea traznai, doar avea si un aliat de nadejde.



Si dupa atatea nebunii facute, mai adaugati una. Iata ca, desi materiile ei preferate erau limba romana si limbile straine, artista a fost nevoita sa studieze la un liceu cu un profil deloc atractiv pentru ea. Dar, ca o luptatoare ce este, a facut fata cu brio.

Iar acum, v-o prezentam pe Dana Maitec, prietena de zeci de ani a Loredanei. A venit special in romania, cu sotul ei, Stephan Maitec, pentru a-si expune fotografiile.

##VIDEO80909##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”