APOCALIPSA de la Galati! CUTREMURE in lant si zgomote bizare se aud din interiorul pamantului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:49

Numai in pielea acestor oameni sa nu fii! In satul Izvoarele domneste haosul. Oamenii s-au adunat pe ulite si vorbesc doar despre zgomotele bizare care ii tin ca pe ace de mai bine de o saptamana.

E greu de descris in cuvinte ce simt bietii localnici. Pentru ca zgaltaielile nu se mai termina, se tem ca autoritatile le-ar putea ascunde ceva. Desi au crezut ca venirea specialistilor de la Bucuresti va lamuri sursa sunetelor din pamant, nimic nu s-a schimbat.

Parca bubuiturile din adancuri au devenit si mai dese, dar si mai puternice, iar oamenii nici nu mai indraznesc sa mai intre in casele deja crapate de cutremurele repetate.

Tuturor le-a mai ramas doar sa se roage la Dumnezeu sau sa plece.

Un alt semn care-i inspaimanta pe sateni este izvorul de la marginea satului. De cand pamantul vuieste sub ei, curge numai apa tulbure. De parca n-ar fi fost de-ajuns ca de aproape o luna, de cand au fost acoperiti de ape, traiesc un adevarat cosmar, acum, meteorologii au vesti si mai rele. Din aceasta noapte si pana maine vor fi sub cod portocaliu.


Cat despre zgomotele ciudate, specialistii spun ca abia peste cateva zile vor putea trage o concluzie.
##VIDEO80913##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire