El e cel mai simpatic personaj din “Suleyman Magnificul”! WOW Cum arata in realitate eunucul Sumbul. Cauta maine la chioscuri, DVD-ul cu celebrul serial! Se vinde cu ziarul Libertatea

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 09 dec 2017, 12:49

Sumbul este un eunuc simpatic foc, care este permanent in mijlocul intrigilor din serai. Replicile sale, dar mai ales gesturile sale sunt senzationale. De aceea, este unul dintre cele mai indragite personaje din “Suleyman Magnificul”.

Selim Bayraktar, actorul care-i da viata lui Sumbul, spune ca atunci cand le-a marturisit prietenilor ce rol o sa joace in “ Suleyman Magnificul ”, acestia l-au sfatuit sa nu accepte. “Apropiatii mei s-au temut ca oamenii o sa imi puna etichete, ca o sa creada ca sunt homosexual”, a povestit Selim, care marturiseste ca nu o data i s-a intamplat sa fie intrebat de fani daca ii plac femeile sau barbatii.

“Femeile, desigur!”, a venit raspunsul lui Selim, care este casatorit de mai multi ani ani cu Bihter, membra in Orchestra Nationala Simfonica a Turciei.


Selim s-a nascut in Irak, acolo unde a si crescut pana pe la 13 ani, cand o intamplare avea sa-i schimbe destinul lui si familiei sale. Scoala unde invata a fost vizitata chiar de Saddam Hussein, care l-a mangaiat pe cap si i-a spus ca va deveni un bun soldat in garda lui.
Familia lui s-a speriat si s-a hotarat sa paraseasca tara de teama ca Selim sa nu ajunga soldat. Asa ca au emigrat cu totii in Turcia, mama sa fiind turcoaica.

Iata o galerie foto naucitoare!