Barbatul asta are o dependenta care iti da fiori. “Nu mananc decat…”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 19:10

Ti se intoarce stomacul pe dos cand afli ce obisnuieste sa manace acest tanar!

Derek Nance, un barbat din Kentucky, are o dieta neobisnuta pentru un om din timpurile moderne. Tanarul manaca carne cruda de animale de mai bine de cinci ani de zile! El a capatat acest obicei dupa ce a dezvoltat o forma rara de alergie. Nu mai putea manca niciun fel de aliment, preparat, etc, pentru ca voma intruna.

Medicii i-au spus sa renunte la o serie produse cum ar fi lactate sau cereale, dar barbatul se simtea din ce in ce mai rau.

Stomacul lui parca nu mai tolera niciun fel de mancare. S-a hotarat sa se documenteze pe internet si a gasit un alt pacient care avea aceleasi simptome ca ale sale. Tratamentul propus de acesta era, insa, neconventional! Derek Nance a aflat atunci despre dieta paleolitica. Regimul este cat se poate de simplu: se mananaca numai carne si maruntaie de animale crude.

Tanarul sustine ca a incercat acaesta dieta din dorinta de a nu s emai simti rau, dar si-a dat seama cu atupoare ca ii si place si ca se simte mult mai bine.

De atunci, isi cumpara singur animale intregi pe care si le sectioneaza singur. Derek a marturisit ca ii place inclusive sa bea sange sau grasime de origine animala.

De cand si-a schimbat regimul alimentar, barbatul si-a schimbat inclusiv obiceiurile. In trecut era electrician, dar acum viseaza sa devina macelar. “ Cand am simtit pentru prima data gustul de sange in gura, mi-am dat seama ca nu o sa ma mai pot opri ”, a declarat tanarul pentru Daily Mail.



##GALLERY249##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.