PROGNOZA METEO: Se opresc ploile? Iata cum va fi vremea miercuri si joi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:50

Miercuri vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitatiilor, dar va ramane deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade in depresiuni si, local, in regiunile estice si 13 grade in vestul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, spre -4 grade. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi in cursul zilei, va mai ploua local in Dobrogea, Muntenia, Oltenia si Banat si pe arii restranse in rest.

La munte si, trecator, in zona subcarpatica, precipitatiile vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va continua sa prezinte intensificari in sud-estul tarii si va sufla in general moderat pe crestele montane. Spre dimineata, in regiunile intracarpatice, local se va produce bruma si izolat va fi ceata.

La Bucuresti vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va avea innorari si trecator va mai ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 3...4
grade.

Joi vremea va fi in continuare mult mai rece decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Cerul va avea innorari temporare, mai ales in cursul zilei, cand va ploua slab pe arii restranse in regiunile extracarpatice si izolat in rest.

Precipitatii slabe, trecatoare, se vor semnala si in zona montana, unde vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii si la munte.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 12 grade in Banat si Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, mai coborate in depresiuni, pana la -6 grade.

Local in vestul, nordul si centrul tarii si izolat in rest se va produce bruma, iar in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: