Gigi Becali, PRIMUL INTERVIU de cand e in detentie! Iata ce a declarat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Oare cine se ascunde in spatele acestui geam? Priviti-l! e chiar el, Gigi Becali! Din aro-ul penitenciarului Jilava ne acorda primul interviu de la condamnare. Pentru ca da! Ne vorbeste! E adevarat, prin semne.

Marea durere a lui Gigi este fraptul ca diseara va fi in celula si nu in loja de la stadion. Steaua se lupta cu una dintre cele mai bune echipe din lume. Chiar si asa Gigi e optimist.

Adversarul lui Gigi de diseara, celebrul Jose Mourinho a vrut sa-l vada pe Gigi. A aflat insa chiar la conferinta de presa ca Gigi este indisponibil de vreo 4 luni.

Si oricum, orgolios cum il stim, Gigi nu a vrut sa fie vazut de Mourinho la puscarie.

Indiferent de rezultat, insa, ziua de maine il va gasi pe Gigi tot in penitenciar unde nu ii e tocmai bine. Si masina ca masina, dar nici colegii detinuti nu par a fi tocmai compania perfecta.

Dar orice s-ar intampla, Gigi stie ca Dumnezeu il vegheaza pretutindeni. Mai ales ca e dotat cu toate cele divine: cruce, psaltire, icoana.
Cele patru luni petrecute in penitenciar l-au schimbat pe Gigi Becali. Daca atunci cand era in libertate, nimeni nu-i putea pune lacat la gura, iata ca acum Gigi a invatat sa comunice prin semne.

Cum va comunica la iesirea din inchisoare e greu de spus. Mai ales ca ar trebui sa stea vreo 3 ani si jumatate. Si spunem ca ar trebui, pentru nici azi nu stim exact care este perioada pe care Gigi trebuie sa o petreaca dupa gratii.
Dosarul sau de contopire a fost inca odata amanat pana luna viitoare.
##VIDEO81098##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.