Cum sa prinzi rapid un hot de masina. Politistii au inventat o metoda revolutionara care ajuta la prinderea infractorilor

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 18:05

SmartWater este un lichid invizil care este pulverizat pe hot in momentul in care acesta incearca sa fure sau sa sparga un automobil.

Specialistii in criminalistica au creat o substanta denumita “SmartWater”, un lichid invizil care este pulverizat pe hot in momentul in care increaca fie sa fure, fie sa sparga un automobil. SmartWater este o substanta inofensiva, dar care devine fluorescenta la ultraviolete.

Rezista luni de zile chiar si ani, sustin politistii, ajutand astfel cu usurinta la prinderea infractorilor. Substanta a fost creata pentru a descuraja furtul de sau din masini.

Lichidul are o formula unica pentru fiecare client in parte care achizitioneaza SmartWater. In momentul in care un infractor este prins de politie, el este automat trecut si printr-un sistem cu raze ultraviolete care detecteaza prezenta lichidului SmartWater. Este un nou sistem de securitate care promite! Proprietarii de automobile nu pot decat sa se bucure!

SmartWater este deja folosit ca sistem de securitate de proprietarii de automobile din Marea Britanie.
Un barbat in varsta de 28 de ani, suspectat de furtul unei masini a fost adus pentru interogatoriu la sediul politiei. A dat o declaratie in care sustinea ca nu el este autorul furtului. Politistii l-au rugat sa fie testat cu raze violete, iar hotul a acceptat, nestiind clar despre ce este vorba. In lumina ultravioleta, hotul a devenit verde. Priviti cum i s-a schimbat culoarea fetei!


##GALLERY250##

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”