Adelina Pestritu sufera cumplit! Ce a facut sa planga in emisiunea "Jumatatea mea stie"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Adelina Pestritu si Madalin Ionescu sunt vedetele invitate in aceasta saptamana la emisiunea “Jumatatea mea stie!”.

 

Adelina Pestritu sufera cumplit! Ce a facut sa planga in emisiunea "Jumatatea mea stie"
Adelina Pestritu si Madalin Ionescu sunt vedetele invitate in aceasta saptamana la emisiunea “Jumatatea mea stie!”
Probele concursului ii supun pe cei doi la incercari teribile. Cea mai grea pentru Adelina este cea in care trebuie sa manance cinci ardei iuti. Asta in conditiile in care tanara marturiseste ca nu suporta ardeiul si nici mancarurile iuti.
Dar cum cei doi prezentatori de la WOWbiz concureaza pentru a ajuta o fetita bolnava, Adelina nu renunta. Tanara mananca toti cei cinci ardei pana la codita, insa eforturile ei se vad la sfarsit. Minute bune dupa aceea, Adelina abia mai respira iar lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji. “Ma ustura teribil, nici nu pot sa respir”, se plange tanara, care in incercarea de a-si calma usturimea alearga prin platou cu gura deschisa.
Urmareste aici secventa desprinsa din emisiunea “Jumatatea mea stie!”, difuzata azi, de la ora 20.00, la Kanal D.

Probele concursului ii supun pe cei doi la incercari teribile. Cea mai grea pentru Adelina este cea in care trebuie sa manance cinci ardei iuti. Asta in conditiile in care tanara marturiseste ca nu suporta ardeiul si nici mancarurile iuti. Dar cum cei doi prezentatori de la WOWbiz concureaza pentru a ajuta o fetita bolnava, Adelina nu renunta.



Tanara mananca toti cei cinci ardei pana la codita, insa eforturile ei se vad la sfarsit. Minute bune dupa aceea, Adelina abia mai respira iar lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji. “Ma ustura teribil, nici nu pot sa respir”, se plange tanara, care in incercarea de a-si calma usturimea alearga prin platou cu gura deschisa.

Urmareste aici secventa desprinsa din emisiunea “ Jumatatea mea stie! ”, difuzata azi, de la ora 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.