PASIUNE dusa la extrem! CE A facut o femeie din dragoste pentru personajele din Saga Amurg te lasa fara cuvinte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 17:40

Are tot spatele tatuat cu imagini din filmul Luna Noua a trilogiei Saga Amurg si a cheltuit o avere pentru astfel de desene.

Cathy are 52 de ani si aceste tatuaje si le-a facut ca un premiu pentru faptul ca a reusit sa slabeasca cateva zeci de kilograme din 2009 si pana acum. Insa tot acest moft a costat-o 25 de mii de lire sterline.Femeia a slabit citind cartea Twilight si placandu-i atat de mult personajele, a hotarat sa isi acopere corpul cu tot felul de imagini din film.

Fanii pleiculei au fost foarte incantati de idee si majoritatea au vrut sa isi faca fotografii cu mine, a spus Cathy.Insa

nu tota lumea o sprijina pe Cathy in decizia ei de a se tatua. Desi sotul ei, Colin, cu care e casatorita de 21 de ani, ii suporta tatuajele, nu acelasi lucru se poate spune despre restul familiei.

 

 

 

 

 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: