Aparitie de senzatie la Cotroceni! Iata cum s-a prezentat cuplul prezidential al Estoniei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 17:20

Un cuplu prezidential cum rar iti este dat sa mai vezi la Palatul Cotroceni. Presedintele Estoniei si sotia sa au stralucit pe covorul rosu.

Prima doamna Evelin Ilves a afisat o tinuta indrazneata daca ne uitam la pantofii argintii si la paltonul brodat cu flori colorate. Alaturi, Maria Basescu a adoptat un stil protocolar:  palton negru,  pantofi cu toc potrivit si un plic visiniu.

Evelin Ilves este cunoscuta in Estonia pentru tinutele extravagante. Si daca va gandeati ca prima doamna a Estoniei se pricepe doar la moda si la dans va inselati! Sotia presedintelui este si o buna gospodina.



Iar asta nu este tot. Evelin Ilves se pricepe de minune sa mearga pe role. Promoveaza miscarea ori de cate ori are ocazia si nu ezita sa fie filmata in timp ce se da cu rolele. Asa ca oamenii de rand pot admira o prima doamna echipata complet: cu rolele bine fixate si cu casca de protectie pe cap!

Si pare ca sotia si-a pus amprenta si asupra stilului sotului, presedintele Toomas Hendrik Ilves.
Acesta pare a fi pasionat de papioane. Chiar si azi a purtat un papion colorat la intalnirea cu presedintele Traian Basescu. Un detaliu insa i-a scapat!

Ce sa-i faci. Se intimpla si la case mai mari! Cat priveste vizita in Romania, cuplul prezidential din Estonia a avut un program diferit!
##VIDEO81309##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”