Bubuituri si cutremure in fiecare zi! Localnicii din Izvoarele stau pe o bomba cu ceas

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Ce blestem sa se fi abatut asupra lor? asta se intreaba localnicii din Izvoarele in fiecare clipa. DE la o zi la alta teama le creste in suflete si ii macina.

De zece zile bubuiturile si cutremurele nu le dau pace si nimeni nu le spune nimic. Mai grav este ca de la o zi la alta pamantul se zgaltaie mai mult. Bietii oameni nu mai pun geana pe geana si stau de veghe noaptea tresarind la fiecare zgomot. Noaptea trecuta de trei ori s a cutremurat pamantul.

Aceste imagini au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate in incinta unui magazin alimentar din sat.

Oamenii nu mai stiu ce sa faca si incotro s-o apuce. In zadar asteapta ca cineva sa le spuna de unde vin bubuiturile si ce se inatmpla in maruntaiele pamantului.

Si de parca nu era de ajuns acum nici apa de baut nu mai au. Desi localnicii sustin de zile bune ca in fantana apa miroase dubios si are o culoare ciudata, abia astazi temerile lor au fost confirmate.
Directia de sanatate publica a venit cu un anunt uluitor- apa e boala curata.
##VIDEO81313##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.