Pare normala, insa ascunde un BLESTEM teribil! Imaginile care iti vor da FIORI

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:13

S-a nascut pe 20 februarie 1975. La nastere, medicii au fost socati atunci cand au scos-o din pantecele mamei si nu au stiut daca va supravietui.

Insa Mandy Sellars a fost o luptatoare. Dupa ce a fost diagnosticata inca de la nastere cu sindromul Proteus, din cauza caruia membrele cresc excesiv de mult iar tesutul muscular, vascular si osos se dezvolta excesiv de mult, Mandy s-a incapatanat si s-a luptat sa traiasca o viata normala.

Femeia a urmat scoala, ba chiar a terminat facultatea de psihologie si mai multe cursuri de arta, sociologie sau criminologie.

Acum, la 38 de ani de la diagnosticare cu teribilul sindrom, picioarele lui Mandy au ajuns sa cantareasca 108 kilograme.

Englezoaica i-a uimit insa pe toti cu spiritul ei si cu dorinta de a le arata tuturor ca se poate trai normal, chiar daca esti diagnosticat cu o astfel de boala.

In 2010 Mandy a trebuit sa suporte o operatie de amputare a piciorului stang, deoarece acesta dezvoltase mai multe ulceratii care ii puneau viata in pericol, asa ca Mandy trebuie sa invete acum cum sa traiesti cu un picior amputat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: