TARA-N BUCATE: SABBAGH SI “REGELE MURATURILOR”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Pentru multi - banale si stinghere borcane pe rafturi de camara. Pentru batranii nostri - mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta.

Pentru batranii nostri- mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta; sa taie greata carnurilor grase, menite sa ajute a razbi in lupta cu iernile grele. Blamate sau adorate in egala masura, muraturile exista aproape de la inceputul omenirii iar in fiecare toamna isi intra in drepturi.

Unii le pun in otet, altii in saramura. Reteta clasica o stie insa de minune un teleormanean stabilit in Calarasi.
Puiucu, c-asa-l stie lumea, pune sute de kilograme de muraturi anual. Il cunoastem astazi, la "Tara-n Bucate". Alaturi de un oaspete surpriza.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Persoanele cu dizabilități primesc ajutor din partea statului! Despre ce este vorba