Liviu Varciu la un pas sa fie imobilizat de “mascati”!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 14 iul 2020, 14:40

Astazi, 3 octombrie, incepand cu ora 20.00, Liviu Varciu impreuna cu Ana-Maria Barnoschi va asteapta la cel mai distractiv show de divertisment, “Roata norocului”.

 

Liviu Varciu la un pas sa fie imobilizat de “mascati”!
Astazi, 3 octombrie, incepand cu ora 20.00,  Liviu Varciu impreuna cu Ana-Maria Barnoschi va asteapta la cel mai distractiv show de divertisment, “Roata norocului”.
Ana-Maria Barnoschi, asa cum a obisnuit publicul ca in fiecare editie sa interpreteze roluri care i se potrivesc manusa, astazi va fi in slujba tarii, in postura de luptator din cadrul fortelor speciale.
Echipata corespunzator, aceasta l-a apostrofat pe Liviu Varciu si chiar a vrut sa il imobilizeze intrucat avea suspiciuni ca in platoul emisiunii se desfasoara jocuri de noroc.
“ Liviu, astazi lucrez la mascati! Nu port cagula deoarece imi stric coafura!”, a spus Ana-Maria.
Tot astazi, printre participantii emisiunii se afla si Vali Vijelie, care va uimi audienta atunci cand trebuie sa execute pedeapsa impusa de, si anume sa manance o prajitura cu mainile legate la spate: “Deja imi este rau!”.
Nu ratati o editie de colectie “Roata norocului”, astazi, 3 octombrie, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Ana-Maria Barnoschi, asa cum a obisnuit publicul ca in fiecare editie sa interpreteze roluri care i se potrivesc manusa, astazi va fi in slujba tarii, in postura de luptator din cadrul fortelor speciale. Echipata corespunzator, aceasta l-a apostrofat pe Liviu Varciu si chiar a vrut sa il imobilizeze intrucat avea suspiciuni ca in platoul emisiunii se desfasoara jocuri de noroc.



Liviu, astazi lucrez la mascati! Nu port cagula deoarece imi stric coafura !”, a spus Ana-Maria .Tot astazi, printre participantii emisiunii se afla si Vali Vijelie, care va uimi audienta atunci cand trebuie sa execute pedeapsa impusa de, si anume sa manance o prajitura cu mainile legate la spate: “ Deja imi este rau! ”.

Nu ratati o editie de colectie “ Roata norocului ”, astazi, 3 octombrie, incepand cu ora 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.