ESTE de-a dreptul HORROR! Mananca din ramasitele trupesti ale sotului ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 17:13

Cei mai multi oameni asociaza dependenta cu droguri, alcool, fumat, jocuri de noroc, mancare, cumparaturi, munca sau sex.

Clinicile de reabilitare din intreaga lume sunt dispuse sa vindece toate aceste deviatii si obiceiuri avand mai mult sau mai putin succes. Casie, in varsta de 26 de ani este dependenta de ramasitele sotului ei mort, adica mananca din cenusa urnei unde se afla corpul barbatului. Lumea ei s-a oprit in moemntul in care, in 2011, dragostea vietii ei, Sean, a murit dupa ce a suferit un atac de asm.



Neputand sa treaca peste tragicul eveniment, Casie a inceput sa manance din cenusa barbatului ei ca modalitate de a-l tine cat mai mult aproape. Il iau cu mine peste tot, la bacanie, la film...adica urna din care mananc cenusa. Dorm cu el, sub aceasta forma! Cand au imprasiat cenusa, o parte din ea s-a lipit de mainile mele si n-am vrut sa ma spal, pur si simplu am lins-o de pe degete.
Nu ma pot opri, mananc in contiunare din cenusa sotului meu.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.