Monica Tatoiu te invata cum sa faci cumparaturi inteligente cu bani putini

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Pentru a face cumparaturi inteligente trebuie sa stii ce magazine ofera lucruri de calitate la preturi mici.

Nu toata lumea are bani sa mearga in mall ca sa faca cumparaturi. Iar marile centre comerciale nu trebuie considerate un etalon in materie de moda sau in ceea ce priveste calitatea produselor. Exista multe magazine care ofera produse de calitate clientilor la preturi accesibile. Iti poti face o tinuta sic de toamna cu numai 100 de lei daca esti atent la detalii si stii cum sa combini piesele vestimentare.

Monica Tatoiu este o fashionista convinsa. Cu toate astea, vedeta a marturisit ca nu a calcat niciodata intr-un magazin scum si nici nu isi face cumparaturile din mall. Toamna aceasta se poarta culorile gri, albastru, imprimeurile florale si animal print. “ Ca sa iesim din anonimat trebuie sa fim creativi si imprevizibili ”, le-a sfatuit Monica Tatoiu pe doamne.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736333/1/media-138079588920615200.jpg
##VIDEO81388##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.